BejelentésAlef-Gaszt KFT
Minőségi OKJ-s felnőttképzések

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Az Alef-Gaszt kft több éve foglalkozik sikeresen felnőttképzéssel országszerte,főleg kereskedelem és vendéglátás területén.Kiemelt figyelmet fordítunk arra,hogy képzéseink színvonalas de mindenki által könnyen megtanulható legyen.

 Cégünknél a tanfolyamokat felkészült tanárok és oktatók végzik akik gyakorlatias oktatásuknak köszönhetően nem csak a tananyag elsajátításával,hanem olyan tanácsokkal is ellátják mivel a gyakorlatban is megállják a helyüket. Tanfolyamaink jellege lehetőséget biztosít konzultációra,a problémák megbeszélésére,hogy jobban érvényesüljenek a szakma elvégzése után.

 Cégünk fő célkitűzése,hogy olyan szakembereket képezzünk akik magabiztos tudással,magas szakmai színvonallal képviseljék szakmájukat ebbe a rohanó volágban. Cégünk lehetőséget biztosít arra,hogy sikeres vizsga után a hallgató EUROPASS bizonyítványt igényeljen,így is segítve a külföldön való elhelyezkedést. Reméljük,hogy a közeljövőben önt is tanulóink között tudhatjuk!

FMK:(00825-2009)
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!